fredag 30 september 2016

Yes...fått nycklarna till nya lägenheten!

Igår (torsdag) va jag och Sixten på en extra kontroll på BVC. Han har ju varit lite krasslig i veckan och inte velat äta som vanligt. Vågen visade på 6040 gram. Han har alltså gått upp 200 gram på en vecka, våran 6 kilos klump. Längden mätte vi inte eftersom det oftast inte händer så mycket på en vecka. Han har varit trött, slemmig i halsen, snorig, lite svårt att andas, glansig på ögonen och gnällig. Tempen har legat på max 37,6 grader, jag vet ingen feber. Ringde BVC och deras enda lösning va att jag kom dit för vägning. Självklart frågade hon hur han mådde oxå. Men ändå. Sen sa hon att man ska pytsa i mycket vätska. Hellre små mängder och ofta. Och om problem med andningen kvarstår så får vi söka akut. Hans andningslarm har även tjutit ett par nätter (i början av veckan). 

Sixten i pyjamas igår..,

Tidig morgon idag. Va på banken redan klockan 09. Idag skrevs det på massa papper och vi fick äntligen nycklarna till vårt nya boende. En 4:a på 108 kvadrat i Kumlaby, två vånings med en liten gräsplätt. Nu återstår bara en flytt och att få våran lägenhet såld. 
En kul grej är att vi blir grannar med L som vi köpte babyskyddet av. Såg att hon flyttat på instagram igår och frågade var. Det är bara en lägenhet emellan. Lite komiskt faktiskt! Så vi pratade om att ses på kaffe och kanske barnvagnspromenad. Hennes minsta är ca 1 år. Pratade med hennes man idag och de har bott där i ca 4 veckor. 


Sixten är fortfarande lite hängig. Han tyckte det va lite jobbigt när det ekade i nya lägenheten. Men tog det samtidigt med ro. Kommer bli skönt för honom när allt är klart med flytten. 

När vi kom hem ikväll vid 20. Så ville Sixten sitta riktigt nära och amma. Han ammade ca 20-25 minuter. Är väl en annan typ av närhet och mys istället för flaskan. Så glad att det fortfarande funkar med amningen ibland. Är glad för varje liten eller stor slurk han vill ha. Och att det finns mjölk fortfarande. Sedan dess har han sovit, i över 2 timmar. Så det kan ju inte ha varit så dålig kvalité på bröstmjölken inte. 

Trött Sixten..

Jag är sjukt trött, det har ju varit en lång dag. Har känt av yrseln väldigt mycket idag. Tror att den har blivit värre. Äter sen en vecka tillbaka mellanpiller (p-piller utan östrogen), vet inte om det påverkar min yrsel. Hittar inte det som biverkan... Vet ju att blodtrycket kan påverkas. Får väl avvakta och se. Många biverkningar på pillrena såklart... Huvudvärk, mellanblödningar, illamående, humörsvängningar, nedstämdhet, mm. Det är verkligen allt man verkligen vill ha. Toppen med tanke på hur jag stundtals mår psykiskt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar