tisdag 24 maj 2016

Prat om samvårdsrum..!

Det jag glömde skriva om som vi pratade med personalen M i helgen, var att vi snart kommer få flytta till samvårdsrum med Sixten. Vi har även haft samtal med en av våra kontaktsjuksköterskor L igår. Kände lite frustration då förmiddagens sköterskor inte hade rapporterat något angående Sixten från ronden. Det var knappt så att de hälsade när vi kom på förmiddagen igår. Vi pratade om hur allting går med Sixten. Pratade även om amning och bröstpumpning. Jag sa som det va att det fungerade sådär. Men som L sa så trodde hon på det här med amning. Och att det troligtvis skulle släppa när vi bor med Sixten. Det är ju naturligt att ha sin bebis hos sig. Självklart vore det ju mest optimalt om alla föräldrar kunde få samvårdsrum med sina barn så snart som möjlig. 


Har haft Sixten vid bröstet de gånger han har varit vaken. Oftast i samband med matning. Vi tycker båda det är väldigt mysigt. Nu ikväll så låg han länge och sög, utan att han somnade. 


Så va det det här med samvårdsrum på tapeten idag igen. Igår va det tydligen bestämt att vi skulle få ett rum. Idag var det andra bud, med anledning av nya läkare. De ville avvakta och se om Sixten kunde bli av med syrgasen först. Sen berodde det på bristen av lediga rum. Suck! Ingen framförhållning tyvärr. Ikväll fick vi fråga om vad som hade sagts på kvällsronden. Jag blir så frustrerad.... Nu är det senaste budet att vi ska få samvårdsrum i slutet på veckan, onsdag eller torsdag. 
Det är bara att ta nya tag imorgon....!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar