onsdag 2 juli 2014

Lång dag idag...

Idag när jag klev upp mådde jag sjukt illa. Vet inte vad det beror på? Kanske sovit för dåligt? Eller så är den där oviljan att gå till jobbet. Ja ja...troligtvis inte det jag hoppas på i alla fall. Fick klä på mig först och äta lite yoghurt sen. 
Nu en stund senare har illamåendet lättat lite. 

Det har varit en lång dag idag. Jobbat 7-11 idag och ja det gick bra!  Trots att jag var så sjukt opeppad att gå iväg. Hade en bra arbetskamrat, vilket jag ofta har. Känns lite skönt att det var en van vikarie, som dessutom är pensionär. 
Sen vak jag till barnmorskan vid 13. Pratade om diverse saker, sex, mens, preventivmedel, förlossningen, oro, knipövningar, specialistmödravården, utredning, obduktion, riskgraviditet, mm. Tänker inte gå in på detaljer, för det är faktiskt privat. Visade kort på lilla Elsa. Känns bra att ha pratat med henne. När jag blir gravid nästa gång kommer jag definitivt vilja ha henne igen! Hon tog blodtrycket, ligger fortfarande i överkant. Så behöver verkligen gå ner i vikt. Vilket hon höll med om inte är så lätt. Hon rekommenderade mig att ta kontakt med en samtalskontakt. För det är viktigt att bearbeta en sån här sak. Och det ska jag göra, behöver det. 

Efter det fika med Holger. Sen promenad upp på stan, för att lämna in ett papper. Som vi dessutom inte kunde lämna in för det fattades vissa uppgifter. Suck! Att de inte kunde informera om det förra veckan. Jag blir så trött. Kollade lite på stan, sen promenad hem. Skönt att röra lite på sig. 
Sen har vi tvättat ett par maskiner tvätt, tror det blev 6 maskiner. Nu är jag sjukt trött i kroppen och knoppen. Känns att jag har varit uppe sedan kl.05.30. Ska bli skönt med sovmorgon. Kanske tar jag mig iväg en stund till gymmet imorgon också. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar