fredag 25 juli 2014

Lång vecka, men snart semester!

Det har nu gått ett par dagar sen jag bloggade. Motivationen har inte riktigt funnits. Sitter nu på balkongen för att svalka av mig. Känns som en lång vecka på jobbet. Extra jobb i söndags och dubbla pass i måndags. Det sätter sina spår i kroppen, och jag har känt mig trött och sliten. Och så denna värmen oxå. Nu börjar jag verkligen räkna ner till semestern, har tagit ledigt fredag och söndag så nu återstår bara lördagen att jobba. 

Har inga planer för semestern. Det har i alla fall blivit så att jag och Holger har en vecka ledigt ihop. Känns skönt! Kanske får vi satsa på att göra barn då som en av mina gubbar sa på jobbet. Tror dock att det är fel vecka i månaden då. Har inhandlat ägglossningstest och graviditetstest. Längtar som sjutton att bli gravid igen. Ska till en läkare på specialistmödravården nästa vecka. Och visst det ligger rätt mycket nervositet i luften angående det besöket. Oro för vad vi kommer få veta. Om de hittar något fel på mig eller inte? Kanske får vi svar på våra frågor eller kanske inte? 
Åh vad jag saknar min lilla Elsa. Har vänner som precis fått barn. Och visst jag är glad för deras skull, men det gör samtidigt ont. Varför fick inte Elsa leva? Sånt gör ont. Känner också den biologiska klockan ticka. Vill ju gärna ha flera barn. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar