lördag 14 februari 2015

Alla hjärtans dag..och veckan som varit...

Samtalet gick bra i onsdags. Det kändes bra efteråt. Hon sa att eftersom det klassas som arbetsrelaterat, så ska jag få gå på arbetstid. I alla fall i slutet av mitt arbetspass. Jag ska inte behöva gå på ledig tid, eftersom jag jobbar heltid. Dessutom kan det vara jobbigt för mig att jobba efteråt, många känslor som kommer upp till ytan. 
Jag har ju varit otrevlig mot mina arbetskamrater. Jag vet ju inte i vilket specifik sammanhang detta har skett, så det är ju svårt att ändra på sig. Och det borde ju verkligen vara arbetsrelaterat. Sen kanske orsaken till det är privat. 
Vi pratade om många saker. Om Elsa, förlossningen, att bli gravid. De kroppsliga krämporna, dvs huvudvärk, magvärk, ryggvärk mm. Har fått sammanlagt tre gånger till samtal, sen blir det utvärdering om jag behöver fler gånger. Behöver i alla fall prata med min chef snarast. Eftersom nästa tid ligger i slutet på min arbetsdag. Annars får hon väl ringa och prata med dem. Kanske hon behöver göra ändå eftersom jag inte vet i vilket speciellt sammanhang som jag varit otrevlig. 

Alla hjärtans dag idag. Har varit på scoutkurs. Fick fina blommor av sambon. Känner mig ändå halv. Önskar att Elsa kunde vara här. Saknar så det värker inom mig. Lilla hjärtat. 

Igår tog jag mig iväg till gymmet. Känner mig duktig. Promenerade dit 3,2 km. Sjukt skönt va det, nu känner jag av lite träningsvärk. Men det är det värt. 

Imorgon ska jag jobba. Extra tur mellan 7-11 och ordinarie 16-21.45. Känner ett obehag och en oro i magen. Jag gör ofta det när jag ska iväg till jobbet. Jag vet inte varför, eller jo det beror nog på allt som hänt. Att jag inte vet när nästa motgång kommer. När jag återigen får höra att jag är sur och otrevlig. Har svårt att veta hur jag ska vara. Känner mig osäker. Väntar på att få nästa kniv i ryggen, för det är så det känns. 
Vet inte vilka som jobbar imorgon, eller vad jag ska göra. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar