torsdag 12 juni 2014

Besökt jobbet idag...blandade känslor..

Varit på besök på jobbet idag. Tog en kaffe och pratade med mina arbetskamrater. Känns konstigt på nåt vis...sist jag va på jobbet var jag gravid...och nu är jag det inte... 
Blev en del frågor om begravningen.. vilket inte är så konstigt... Berättade om Elsas lilla kista..och att det var otroligt jobbigt såklart..

Pratade med min chef..
Fick tips om samtalskontakt på S:t Lukas... Kommunen är ansluten dit.. Så om man uppger en kod, får man 3 gånger gratis. Det känns bra.. Vi har ju pratat om att kontakta dem innan. Och även prästen rekommenderade dem. 
Som min chef sa; hon hade försökt sätta sig in och känna hur vi har det..men det är ju svårt att göra..
Vi hade ett såkallat rehabsamtal eftersom jag är sjukskriven. Hon hade tänkt ringa mig idag ..men nu va jag ju där på besök och då passade hon på att prata med mig. Känns ju bättre med ett sånt samtal än via telefon...tycker jag. Visst vissa frågor blir ju mer känsloladdade när man kan läsa den andra personen.. Och se dennes reaktion... Berättade om att vi fortfarande väntar på svar från obduktionen, och att vi ev. behöver åka till Lund om det kommer fram något oväntat. Eftersom vi helst vill träffa en läkare som vårdat lilla Elsa.. Berättade även att jag väntar på remiss till specialistmödravården. 
Hon skulle även göra ett schema till mig på mina 25%..det skickade hon till jobbmailen. Ska kolla på det och återkomma om jag har några funderingar.. Den första dagen ska jag bara jobba 13.30-16.00... Och då ha tid för att läsa in mig på våra brukare...för kan ju tänka mig att det har hänt endel sedan 30/4... 
Ändrade även min semester till vecka 31-33... Ville ju bara ha tre veckor från början. Förklarade att Holger har ju ingen semester och tar hellre en vecka till i höst. Har ju dessutom 10 sorgedagar att ta ut...

Imorgon kommer äntligen mina pengar från försäkringskassan.. Kollade i appen, tydligen bara för 3-20 maj...hmm.. Borde ju få för den 21/5- 1/6 också... Ja ja..det kommer väl..

Igår kom det ett brev från fonus. Med olika broschyrer om gravstenar... Hade ju känts bättre om vi hade kunnat köpa en vagn till lilla Elsa istället för en gravsten... Älskade barn..varför lämnade du oss?? Saknar dig massor!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar