söndag 15 juni 2014

Klarar man detta då klarar man allt eller??

Träffade en arbetskamrat på lager157 i veckan...frågade såklart hur det va. Hon hade gråtit många tårar för oss... Och höll på att göra det när vi pratade... Ja vad svarar man..?? På nåt vis så går det ju...pratade lite om förlossningen osv... Hon sa att hon kände någon som hade fött förtidigt 2 gånger... Kommer i nuläget inte ihåg hur det gick för de bebisarna.,.. 
Men som hon sa klarar man att gå igenom nåt sånt här, då klarar man allt..!! Ja vi får hoppas det.... 

Apropå det här med sex.. Ska inte skriva några detaljer. Va någon som sa att min kropp inte är redo för det... Är väl främst om jag skulle bli gravid igen...Men då tror vi mer på barnmorskan. Hon sa att kroppen är redo så fort blödningarna avtagit.. Sen har jag ju ingen aning om när ägglossningen är... Och frågan är ju om jag/vi är redo att bli gravida igen?? 

Har svärmor på besök och Holger jobbar långpass... Igår va vi på loppisrunda...hittade en fin lykta till balkongen, en tunika mm.. Fikade på hälls på stallbacken. Och så handlade vi lite mat.. Självklart så glömde vi det vi skulle ha... Kaffefilter.. 
Men Holger fick en av sina favorit maträtter: fläsksås och potatis. 
Idag har vi gått runt i wadköping.. Ätit glass... Farmor köpte ett fint glasljus till lilla Elsas grav... Det ska vi nog tända på graven ikväll...känns skönt att det är så nära till graven..

Jag hann dessutom med en liten promenad...bara 1,5 km... Så skönt att rensa tankarna...lyssna på spotify.. Saknar dig älskade Elsa... Har en spellista med låtar som jag förknippar med dig mitt älskade barn... 

Känns knäppt nästa vecka skulle jag egentligen ha gått hem på graviditetspenning...nu ska jag istället börja jobba... Det känns tungt.. Längtar så efter att vara gravid..en otroligt härlig känsla... Känna ett liv därinne...som sparkar och lever runt... Elsa saknar dig så..!! Vill att du ska få ett syskon... Har två arbetskamrater som oxå fått barn, båda fick flickor... De är så söta på kort... Men det smärtar mig att jag bara fick träffa min Elsa en kort stund... Vill ju oxå ha henne här... Det gör så ont.. Tårarna rinner...
Självklart är jag glad för deras skull... Men det ska inte va såhär... Barn ska inte dö... Och Elsa som fick en så tuff start... Älskade hjärtat... Saknaden är stor.. Svårt att beskriva hur det känns.. Jag har förlorat mitt barn..!! 

Blir så frustrerad... Fortfarande ingen kallelse till specialistmödravården... 4 veckors väntan på tisdag... Hur länge ska jag orka?? Så många frågor... Inget från Lund..6 veckor imorgon.. Inget svar på obduktionen.. Suck... Så trött på denna väntan... 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar