måndag 2 juni 2014

Många frågor men ännu inga svar...

Googlade runt lite... Som man gör... Läste om ägglossning...Förlossning.. mm.... Och så ramlade jag in på nåt som hette störtförlossning.. Var det det som hände mig? 

Tydligen ligger man i risk för en sk störtförlossning (som i regel går jättebra, den är bara sjukt snabb!) om man fött första barnet under 6-8 timmar från regelbundna värkar. Eller om man som omföderska redan upplevt en sk störtförlossning.
En störtförlossning räknas en förlossning som för en förstföderska tar mindre än tre timmar och för en omföderska tar mindre än två timmar.
 
Eller kan man inte drabbas av när barnet föds förtidigt?! Kanske kan de svara på det på specialistmödravården? Trött på att vänta på alla svar... Kan ju erkänna att jag känner mig orolig om det blir någon mer graviditet och ännu mer för förlossningen... Hade ju inga jätte värkar som man ska ha..mer som mensvärk... Hmm... Vill veta varför nu?!

Vet inte om det tar extra lång tid för att detta hände i Lund och vi bor i Örebro... Men jag börjar bli trött på denna ovisshet... Trött på att inte veta... Några svar borde jag väl kunna få?? Nu i veckan (på tisdag) är det 2 veckor sen jag va hos barnmorskan på vårdcentralen..och då skulle hon skriva remiss till specialistmödravården.. Hur länge ska jag behöva vänta?

Kom på nu att på kub-testet pratade de om att jag hade ett myom.. På rutinultraljudet såg de inget.. Men det var inget som skulle påverka graviditeten lr förlossningen.. Nu vet jag inte...? Så många frågor som söker svar... Suck!!! Vill ha svar nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar