onsdag 21 maj 2014

Huvudvärk och trött...

Däckade i soffan förut... Så sjukt trött!! Trots att hantverkarna höll på och väsnades på balkongen.. Det ska bytas bräder. 
Sov ju jätte dåligt inatt... Så det va väl inte så konstigt..fortfarande trött!! 
Huvudvärk... Ska faktiskt gå och ta alvedon. Är ju så knäppt... För under graviditeten har jag verkligen inte tagit någon medicin alls...

Ångest över om jag ska börja jobba eller inte i början av juni... Både vill och inte vill.. Man kan ju aldrig veta hur det ska bli? Det finns de som säger att det är ju bra att få nåt annat att tänka på...men jag vet inte...? 
Det är nu 3:je veckan som jag är hemma... 

Pratade med min moster och min mamma idag. Vad jag hatar när någon säger att det finns en orsak till allt. Att det är en mening med allt som sker...Att det finns en mening med att jag förlorade min dotter... Känns som ett hårt slag i magen.. Samma sak när man säger att ni är ju så unga, så ni hinner skaffa fler barn.. Ja men vad hjäper allt detta just nu?! 

Sen ringde prästen angående begravningen... Ska träffa henne nästa vecka i sjukhuskyrkan. 

Apropå besöket hos barnmorskan igår.. Jag tycker faktiskt synd om henne. Hon trodde ju att jag skulle på vanlig kontroll, i v.27, (26+4). 
Men då kommer vi dit med våran sorg istället..och det är ju inte något som man möter varje dag. 
Kan känna en ilska och irritation på den andra BM, varför?! 
Ingen efterkontroll behövs enligt min BM, de brukar ta blodtryck och blodvärde. Har ju inga blödningar längre..Kanske är det nåt de kollar då jag kommer till specialistmödravården?! 

Jäkla huvudvärk... Känner att det gör ont i nacken oxå. Säkert några spänningar som sitter i ryggen.. Öm i skuldror oxå. Är väl inte så konstigt att kroppen säger ifrån?! 


2 kommentarer:

  1. Hon är så fin! Det finns fan ingen mening med det här. Ingen alls! Kommer aldrig finnas! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja världens finaste! Nej livet är orättvist och det finns ingen mening i att förlora ett barn! Det sårar så när man får höra det! Kram

    SvaraRadera