måndag 26 maj 2014

Ny vecka... Och massa tankar...

Någon i min närhet sa i vecken att det va bäst det som skedde. Att tänk om hon hade överlevt och blivit ett paket... Men man kan inte säga så.. Det är inte okej.. Vi kan inte anta en massa saker.. Om det hade varit på ett annat sätt än det är. 
Det hjäper inte mig... Det får mig inte att må bättre. Tårarna rann när hen sa så... Och jag håller inte med!! Vilket jag även talade om för personen... 
Hon kunde lika gärna ha klarat sig... Trots dåliga odds... 

Klart jag förstår att en dubbelsidig hjärnblödning klarar väldigt få av.. Jag är inte dum! Men såklart va det sjukt jobbigt att ta det beslutet om att stänga av maskinerna.. Dessutom pratade de om syrebrist.. Men jag vet inte. Allt flyter liksom ihop. Och tillslut vet man knappt vad de har sagt. Blir på nåt vis skönt att höra vad de har att säga efter obduktionen. För något borde de ju komma fram till..?! Vore ju intressant att veta varför hon kom så mycket förtidigt...?

Väntar på att bli kallad till specialistmödravården... Vi får se hur lång tid det tar? Barnmorskan skulle skicka remiss efter att vi va där den 20/5. Dels för att vi hade så många frågor om förlossningen...som hon inte kunde svara på... Förhoppningsvis har min journal kommit fram då oxå.. Den skulle skickas från Lund till min vårdcentral..

Tre veckor sedan Elsa blev ett änglabarn.. 21 dagar... 
Känns som igår...känns som en evighet... Känns tomt...känns ensamt...

Har haft en sån där orolig natt.. Sömnen har inte varit så bra. Låg visserligen kvar i sängen.. Men somnade nån gång efter 02.30. 
Och nu ligger jag vaken i sängen..och funderar på om jag ska orka gå upp...?! 

Funderar på om jag har något jag måste göra idag? Måndag är det väl idag?! 
Kuratorn sa att försäkringskassan skulle ringa i slutet av förra veckan... Vilket de inte gjorde.. Kanske borde jag ringa?! Måste få ordning på alla papper...suck...!! Är en djungel med alla papper som ska fyllas i...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar